قلب الحياة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

قلب الحياة

أعوام من الوجود بعالم الشبكة العنكبوتية
 
الرئيسيةالمستشار الاجتماعي المجانى البوابةدخولالمستشار القانوني المجانيالتسجيلأحدث الصورالعاب اون لاين مجانا

 

  الفراخ على الطريقة اليابانية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
لمياء
 
 
لمياء


احترام قوانين المنتدى احترام قوانين المنتدى : 100 %

الأوســــــمـــــــــــــــــة : وسام الابداع

عدد المساهمات : 6242

نقاط : 15259

السٌّمعَة : 60

تاريخ التسجيل : 17/04/2011

مصرية

الابراج : الدلو

الأبراج الصينية : الحصان

العمل/الترفيه : طالبة *_*

الموقع : في قلب حبيبي

المزاج : عال العال ^_^

تعاليق : يـــــابخـــــتها اللـــى هـــاكـــــون ""انـــــــا"" مــــرات ابـنـــــها ^____*

نوع المتصفح : جوجل كروم


 الفراخ على الطريقة اليابانية Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ على الطريقة اليابانية    الفراخ على الطريقة اليابانية Icon_minitimeالأربعاء يوليو 25, 2012 10:13 am

 الفراخ على الطريقة اليابانية F62b0fa24fe4e1fd75b70f5c198e7b73

الفراخ على الطريقة اليابانية
 الفراخ على الطريقة اليابانية 9d54816e41de78baffa7600f9c427413

 الفراخ على الطريقة اليابانية C1d625b8af1aaa8b7f52921a322237a8
المقادير:
 الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6

12 قطعة أوراك فراخ

3/ 4 كوب خل بلسميك

3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر

1/ 2 كوب صويا صوص

1 1/2 كوب ميه

1 1/ 2 فص ثوم

1 1/ 2 فلفل حار
الطريقة:
 الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6


1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا.

2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج.

3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.
 الفراخ على الطريقة اليابانية 3a9039ad3c4d4144d6cfd1c1b5202a3a
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://qalapalhaya.ahlamountada.com/
 
الفراخ على الطريقة اليابانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قلب الحياة :: عالم المرأة :: مطبخ الحياة-
انتقل الى:  
أختر لغة المنتدى من هنا

قلب الحياة

↑ Grab this Headline Animator

الساعة الأن بتوقيت (مصر)
جميع الحقوق محفوظة لـقلب الحياة
 Powered by Aseer Al Domoo3 ®https://qalapalhaya.ahlamountada.com
حقوق الطبع والنشر©2011 - 2010